Translate

søndag 21. februar 2010

Italienske koteletter med hjemmelaget potetmos



I dag ble det Italienske koteletter (ferdig marinert fra Rema 1000) med hjemmelaget potetmos, eller potetstappe som det heter her, bernaisesaus, salat og steikte ferske asparges. Det smakte utrolig godt, og de marinerte kotelettene falt i smak hos både store og små.

Hjemmelaget potetmos

Kok 3-4 poteter pr pers (vaskes om nødvendig)
Når de er ferdig kokt, skrell ca halvparten av potetene. Den andre 1/2 skal ha skrellet på.
Mos poetene med en potetmoser
Ha i salt og pepper
Ha i litt melk og fløte
Rør dette sammen, og spe på med melk/fløte til potetstappen er passe tykk.

Varm den litt opp, og så er den klar for servering!
Denne potetmosen er også veldig god dersom du blander inn stekte baconterninger.
Litt ost er også kjempegodt å ha i!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar